saltar
logo
trees
canoe
canoe

Des de la nova plana reservar es molt fàcil.

canoe

Una festa, es una festa Vols fer al Llac la teva?

canoe

Vols pasar-ho molt be? Tenim moltes activitats

canoe

Una estada inoblidable Vine amb nosaltres !!

canoe

Acollim esdeveniments de tot tipus, consulteu.

canoe

Recuperar el record? Tenim les vostres fotos

 

Els Clients

Es una gran satisfacció, veure com de be us sentiu tots vosaltres, quan veniu a fer una visita al Llac.

Els Particulars

Volem que tingueu una bona i agradable estada al Parc del Llac, per aixó, posem al vostre abast totes les instal·lacions de que disposa l’àrea de serveis; Informació Turística, Cafè - Bar, Terrassa, Grill, Vestidors, Dutxes, Telèfon, etc., i també el lloguer de; Canoes, Kayaks, Tir amb Arc i BTT.

Es a La Cabana del Llac, on els capvespres d’estiu, hi podeu trobar un bon punt de reunió per gaudir sol , amb parella o amb la colla, d’un sopar informal a la fresca, prendre una beguda o assaborir un gelat, sempre amenitzat amb molt bona música i un ambient jovial i acollidor.

Els Grups

Creada per tot tipus de col·lectius, i especialment per els grups d’edat escolar, estem dotant constantment a la nostra escola esportiva de totes les mesures preventives possibles per garantir la seguretat dels participants i amb l’ajut d’un seleccionat equip de monitors, convertiran el Parc en un lloc idoni per viure les primeres aventures.

A La Cabana del Llac

Durant tot l’estiu, trobareu un bon indret per gaudir amb la colla de les vostres celebracions, amenitzat amb bona música i acompanyat d’un ambient jovial i acollidor, en un entorn tranquil, natural i agradable.

Les fotos de la vostra estada al Llac

Aquí podreu trobar les fotos de la vostra estada al Llac, sovint les anirem renovant, si ja no hi trobeu les vostres, podeu posar-vos en contacte i us les farem arribar.entreu i mireu

Les Agencies

Des de sempre, hem acollit als vostres clients amb la seriositat i bon tracte que espereu que rebin, per això, ens es grat mereixer la vostra confiança a l’hora de contractar qualsevol dels nostres serveis.
Visiteu-nos, ens plauria mostrar-vos les instal·lacions i com treballem.